Kuvauspalvelut:

Kuvausten kesto riippuu aina tarpeen mukaan, kuitenkin aina vähintään tunti. 

Kuvien lataus Google Driven kautta. Jokainen kuvaus sisältä koevedokset, värillisiä ja mustavalkoisia kuvia. Mahdollisuus ostaa lisäkuvia- 15€/kpl   

(vedokset ovat peruskäsiteltyjä ja lopulliset kuvat viimeistelen huolellisesti valmiiksi)

Odotuskuvaus

5 kuvaa 120 € 

10 kuvaa  190 € 

Kuvissa esim. kauniit mekot näyttävät ihanilta ja laskeutuvat kauniisti vatsan päälle. Miehelle t-paita ja farkut ovat oikein hyvä valinta. 

Kuvien toimitusaika n. viikko

Vastasyntyneen kuvaus

5 kuvaa (vain vauva) 150 € 

10 kuvaa (vauva/vanhemmat/

sisarus) 250 €

15 kuvaa (vauva/vanhemmat/ enemmän kuin yksi sisarusta) 300 €

Vastasyntyneen kuvaus on hyvä varata hyvissä ajoin, jo odotusaikana. Kuvaus varataan lasketun ajan mukaan, ja aika sovitaan tarkemmin vauvan synnyttyä. Vauva on hyvä kuvata 4-18 vrk iässä.

Kuvien toimitusaika n. viikko

Lapsikuvaus

3kk -18kk vanhoille lapsille. Kuvaus sopii yksivuotiskuvauksiin

5 kuvaa 130 € (vain lapsi) 

10 kuvaa 230 €(lapsi/vanhemmat/sisarus) 

15 kuvaa (vauva/vanhemmat/ enemmän kuin yksi sisarusta) 300 €

Lapsi on hyvä syöttää ennen kuvaukseen tuloa ja kuvausaika on hyvä varata sopivasti unirytmin kanssa, jolloin lapsi olisi mahdollisimman pirteä. Lapselle on hyvä pukea vaatteet, jossa hänen on helppoa liikkua.

Kuvien toimitusaika n. viikko

Teemakuvaukset 8 -18kk vanhoille lapsille 

10 kuvaa 190 €

Teemat voivat olla: ”SMASH CAKE”, lasten pikkukylpy, meriteema ja pieni kokki. 


Kuvien toimitusaika n. viikko

Kastetilaisuus 

190 €

Kuvaukseen kuuluu kaikki hyvin onnistuneet kuvat kasteesta, vieraista, peruspotretit vauvasta ja perheestä, isovanhemmista, kummeista ja ym.

Kuvien lataus Google Driven kautta.

Kuvien toimitusaika n. viikko

Kaikkiin kuvauksiin voi ostaa lahjakortteja!
Kuvaus maksetaan kuvauspäivänä.

Hyvä asiakas!

TEKIJÄNOIKEUDET Valokuvan käyttöoikeus luovutetaan sopimuksessa sovittuihin tarkoituksiin. Mikäli käyttöoikeutta halutaan laajentaa, siitä on sovittava kirjallisesti valokuvaajan kanssa. Käyttöoikeuden haltija ei voi myydä tai luovuttaa käyttöoikeutta kolmannelle osapuolelle. Valokuvaajan nimi on mainittava tekijänoikeuslain edellyttämällä tavalla. Valokuvan manipulointi tai vain sen yksittäisen osan käyttö on kielletty ilman valokuvaajan lupaa.

KUVIEN JULKAISU ILMAN ERILLISTÄ SOPIMUSTA Kuvien tilaaja voi käyttää kuvia omassa yksityisessä käytössään, ja valmistaa kuvista haluamansa määrän sähköisiä ja printtikopioita omaan käyttöönsä. Alla mainituissa käyttökohteissa on käyttö sallittu vain jos kuvaajan nimi on mainittu ja on sovittu kuvaajalle suoritettavasta erillisestä korvauksesta; •kotisivut •mallitoimistot •sanoma- ja aikakausilehdet •vuosikirjassa Mikäli asiakas haluaa julkaista kuvansa painattamalla sen muuhun materiaaliin kuin tilauksen yhteydessä on sovittu, on painamisesta sovittava erikseen valokuvaajan kanssa. Kuvien käytöstä tuoteluettelossa ja kaikissa mainoksissa on sovittava erikseen.

TEKIJÄNOIKEUS JA OMISTUSOIKEUS Valokuvien omistusoikeus on valokuvaajalla. Tekijänoikeus jää valokuvaajalle tekijän oikeuslaissa määrätyssä laajuudessa. Yksinoikeus sisältää oikeuden valmistaa teoksesta kopioita muutettuna, muunnelmana tai toisessa taidelajissa.

MUISTUTUKSET Valokuvaajan työtä ei voi hylätä tyyliin tai sommitteluun liittyvillä syillä. Muistutukset on lähetettävä valokuvaajalle todisteellisesti seitsemän päivän kuluessa toimituksesta. Muussa tapauksessa toimitus katsotaan hyväksytyksi. Käyttämättä jättäneestä kuvausajasta laskutan 50%: a sovitun keikan hinnasta. Ilmoitus peruuntumisesta tulee antaa 24 h ennen kuvauksen alkamista.

Kiitän yhteistyöstä!